Ο Ιάσονας Μανδηλάς κυκλοφορεί ένα «Απίθανο» τραγούδι


April 14, 2021 - 717 views

Ο Ιάσονας Μανδηλάς εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές του.

O «Απίθανος» Ιάσονας Μανδηλάς επέστρεψε δισκογραφικά με νέο single.

Ο πιο hot εκπρόσωπος της pop σκηνής στην Ελλάδα παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο up-tempo τραγούδι του με τίτλο «Απίθανο», σε σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου.

Περίπου ένα χρόνο μετά την επιτυχία του «Μόνο Εσένα», το dance anthem που έφτασε στο Top 50 του Ελληνικού Airplay Chart, ο Ιάσονας Μανδηλάς επανέρχεται ανανεωμένος.

Ιάσονας Μανδηλάς - Απίθανο - backstage

Με νέο hair look, είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τη διάθεσή μας στα ύψη, όπως μόνο αυτός γνωρίζει, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τους φρέσκους pop ήχους με την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του.

Τα γυρίσματα του video clip για το single «Απίθανο» πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Ακολουθώντας πάντα την τελευταία τάση της μόδας, ο Ιάσονας Μανδηλάς εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές του φορώντας ρούχα από τη σειρά περιορισμένης έκδοσης «Ivy Park x Adidas» της Beyoncé αλλά και μοναδικά κομμάτια Versace.

Το single «Απίθανο» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Comments(0)

Log in to comment