«Άγριες Μέλισσες»: Το τραγούδι του Alex Sid για τον τελευταίο χορό της Ασημίνας και του Νικηφόρου

Το τραγούδι του Alex Sid που συνÏŒδευσε τον τελευταίο χορÏŒ της Ασημίνας και του ΝικηφÏŒρου στις «Î†γριες Μέλισσες».

Η Îˆλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης ΡοÏŠλÏŒς, οι τηλεοπτικοί Ασημίνα και ΝικηφÏŒρος απÏŒ τις «Î†γριες Μέλισσες» του ANT1, έχουν πια το δικÏŒ τους τραγούδι.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού χτύπησε κÏŒκκινο, καθÏŽς ο πολυτάλαντος Alex Sid τραγουδούσε το «Να Με Ψάξεις», τη στιγμή που οι δυο πρωταγωνιστές χÏŒρευαν τον τελευταίο τους χορÏŒ πριν χωριστούν οι δρÏŒμοι τους.

«Απ’ ÏŒσα λÏŒγια δεν θα τολμήσω / Ένα μονάχα θα μένει να σου πω / Αυτή την ÏŽρα που μένω πίσω / Πως τÏŽρα, πιο πολύ απÏŒ ποτέ / Σ’ αγαπÏŽ», αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού,μ συμβαδίζοντας με την ιστορία της Ασημίνας και του ΝικηφÏŒρου.

Ο Alex Sid και η Ουρανία Πατέλλη φαίνεται πως έχουν καταφέρει να γίνουν ένα πραγματικά επιτυχημένο δημιουργικÏŒ δίδυμο.

Τα τραγούδια τους για την επιτυχημένη σειρά «Î†γριες Μέλισσες» του ANT1 γίνονται αμέσως θέμα συζήτησης στα social media και αγγίζουν και τον πιο απαιτητικÏŒ ακροατή.

Η Î­ναρξη του νέου κύκλου της σειράς «Î†γριες Μέλισσες» συνοδεύτηκε με ένα ακÏŒμα τραγούδι του Alex Sid και της Ουρανίας Πατέλλη, με τίτλο «Εκκρεμές», το οποίο ερμήνευσε μοναδικά η Ευτυχία Μητρίτσα, μια ξεχωριστή και ανερχÏŒμενη νέα φωνή.

Το «Να Με Ψάξεις» κυκλοφορεί, ÏŒπως ÏŒλα τα τραγούδια της σειράς «Î†γριες Μέλισσες», απÏŒ την Panik Oxygen.