«Πιο Κοντά»: Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι της


October 07, 2021 - 670 views

Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα που αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ανέφικτος.

Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία με το single «Πιο Κοντά».

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου εμφανίζεται δυναμικά στη μουσική σκηνή με ένα ολοκληρωμένο προφίλ μουσικού, στιχουργού και ερμηνεύτριας.

Μια φοιτήτρια γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με πολλά χρόνια μουσικής εκπαίδευσης, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας στο κοινό την πρώτη δίκη της δημιουργία.

Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου αποτελεί επίσης μέλος του γυναικείου χορωδιακού συνόλου Chóres, μια θερμοκοιτίδα καλλιτεχνών που δημιουργήθηκε με σκοπό την εκπαίδευσή τους στη μουσική, το χορό και την υποκριτική, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη της παιδείας και της κοινωνικής τους ευαισθητοποίησης. Περισσότερες από 150 γυναίκες, ηλικίας 13 έως 55 ετών, αναβιώνουν παραδοσιακά τραγούδια με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παράγοντας σύγχρονη μουσική με αναφορές και μνήμες από το παρελθόν.

Το πρώτο τραγούδι της Εβελίνας Μεγαλοκονόμου αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα που αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ανέφικτος, ελπίζοντας πως κάπου, κάποτε στο μέλλον θα βρει την πλήρωσή του.

Γιατί η δύναμη της αγάπης μπορεί μας φέρει «Πιο Κοντά».

«Αλήθεια ή ψέμα / Ποτέ δεν βρήκα σαν εσένα / Άλλον κανέναν / Που εμείς οι δυο να μοιάζουμε ένα / Τυχαίο ή γραφτό / Είπες δεν πρέπει να ερωτευτώ / Μα πως παίζεις κρυφτό / Με τον ίδιο σου τον εαυτό», τραγουδά η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου.

Το single «Πιο Κοντά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Comments(0)

Log in to comment