Πέτρος Ιακωβίδης: «Δεν παίζουν ρόλο τα τραγούδια για να κάνεις καριέρα – Ο χαρακτήρας σε βάζει στα σπίτια του κόσμου»


February 22, 2024 - 583 views

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την αδελφή του, Μορφούλα.

«Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα σε εκείνη για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της, θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Με τη Λένα Ζευγαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσαμε σε διαφορετικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξαιρετικό παιδί. Για μένα έχουν σημασία οι συνεργασίες, όχι η μαρκίζα. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Εγώ αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω σχέση με τη μουσική και ήθελα να τραγουδάω. Οι γονείς μου με στήριξαν σε αυτό και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα βάζουμε νέους στόχους, το να έχω διάρκεια και πορεία είναι ένας από αυτούς», εξομολογείται ο Πέτρος Ιακωβίδης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα καλά τραγούδια για να κάνεις καριέρα, πιστεύω ότι και ο χαρακτήρας σου σε βάζει μέσα στα σπίτια του κόσμου. Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;», σχολιάζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής.

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», εξομολογείται κλείνοντας ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Comments(0)

Log in to comment