Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβρης; Η Ελευθερία Ελευθερίου ανασταστώνει! Οι καυτές πόζες με μαγιό

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και επίσημα ÏŒμως οι αγαπημένοι μας celebrities συνεχίζουν να μας βομβαρδίσουν με φωτογραφίες με μαγιÏŒ. Ανάμεσα σε αυτούς και η τραγουδίστρια και πρÏŽην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Î¯δια πÏŒσταρε στον προσωπικÏŒ της λογαριασμÏŒ στο Instagram μερικές φωτογραφίες με μαγιÏŒ και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.
Να θυμίσουμε πως σε παλιÏŒτερη συνέντευξή της η Ελευθερία Ελευθερίου, είχε πει: «Δεν ήμουν ποτέ fan της γυμναστικής, απλÏŽς τα τελευταία χρÏŒνια έχω μπει στη διαδικασία να γυμνάζομαι λίγο πιο εντατικά. Πηγαίνω γυμναστήριο ÏŒσο πιο συχνά μπορÏŽ και κάνω κυρίως αερÏŒβιες ασκήσεις ÏŒπως ποδήλατο και πρÏŒγραμμα με pesronal trainer. ΜικρÏŒτερη είχα ασχοληθεί με τον στίβο και το άλμα εις μήκος και θεωρÏŽ ÏŒτι το σÏŽμα δεν ξεχνάει».

Και για τα μυστικά της διατροφής της είχε τονίσει: «Προσέχω γενικά τη διατροφή μου ούτως ÏŽστε να έχω και το περιθÏŽριο να απολαμβάνω τη ζωή και το φαγητÏŒ. Δίαιτα πείνας δεν έχω κάνει ποτέ. Η διατροφή πρέπει να έχει στÏŒχο πάνω απ' ÏŒλα την καλή υγεία και ÏŒχι μÏŒνο την εμφάνιση και το ωραίο σÏŽμα»!