«Πιο Κοντά»: Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι της

Η Εβελίνα ΜεγαλοκονÏŒμου αφηγείται την ιστορία ενÏŒς ανεκπλήρωτου έρωτα που αρνείται να παραδεχτεί ÏŒτι είναι ανέφικτος.

Η Εβελίνα ΜεγαλοκονÏŒμου κάνει την πρÏŽτη της εμφάνιση στη δισκογραφία με το single «Πιο Κοντά».

Σε ηλικία μÏŒλις 20 ετÏŽν, η Εβελίνα ΜεγαλοκονÏŒμου εμφανίζεται δυναμικά στη μουσική σκηνή με ένα ολοκληρωμένο προφίλ μουσικού, στιχουργού και ερμηνεύτριας.

Μια φοιτήτρια γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο ΑθηνÏŽν με πολλά χρÏŒνια μουσικής εκπαίδευσης, αποφασίζει να κάνει το επÏŒμενο βήμα παρουσιάζοντας στο κοινÏŒ την πρÏŽτη δίκη της δημιουργία.

Η Εβελίνα ΜεγαλοκονÏŒμου αποτελεί επίσης μέλος του γυναικείου χορωδιακού συνÏŒλου Chóres, μια θερμοκοιτίδα καλλιτεχνÏŽν που δημιουργήθηκε με σκοπÏŒ την εκπαίδευσή τους στη μουσική, το χορÏŒ και την υποκριτική, καθÏŽς και την περαιτέρω ανάπτυξη της παιδείας και της κοινωνικής τους ευαισθητοποίησης. ΠερισσÏŒτερες απÏŒ 150 γυναίκες, ηλικίας 13 έως 55 ετÏŽν, αναβιÏŽνουν παραδοσιακά τραγούδια με τον δικÏŒ τους μοναδικÏŒ τρÏŒπο, παράγοντας σύγχρονη μουσική με αναφορές και μνήμες απÏŒ το παρελθÏŒν.

Το πρÏŽτο τραγούδι της Εβελίνας ΜεγαλοκονÏŒμου αφηγείται την ιστορία ενÏŒς ανεκπλήρωτου έρωτα που αρνείται να παραδεχτεί ÏŒτι είναι ανέφικτος, ελπίζοντας πως κάπου, κάποτε στο μέλλον θα βρει την πλήρωσή του.

Γιατί η δύναμη της αγάπης μπορεί μας φέρει «Πιο Κοντά».

«Αλήθεια ή ψέμα / Ποτέ δεν βρήκα σαν εσένα / Άλλον κανέναν / Που εμείς οι δυο να μοιάζουμε ένα / Τυχαίο ή γραφτÏŒ / Είπες δεν πρέπει να ερωτευτÏŽ / Μα πως παίζεις κρυφτÏŒ / Με τον ίδιο σου τον εαυτÏŒ», τραγουδά η Εβελίνα ΜεγαλοκονÏŒμου.

Το single «Πιο Κοντά» κυκλοφορεί σε ÏŒλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming απÏŒ τη Minos EMI, a Universal Music Company.